У Львові хочуть дослідити можливість будівництва підземного паркінгу на проспекті Свободи

2638 4
Таке розпорядження дав міський голова Андрій Садовий на запит депутата Григорія Козловського.
Фото: Yusypovych.com

Фото: Yusypovych.com

Міський голова Львова Андрій Садовий під час минулого засідання сесії міськради дав доручення своїй заступниці з питань ЖКГ Ірині Маруняк організувати дослідження можливості будівництва підземного паркінгу на проспекті Свободи біля оперного театру. Про це повідомляє кореспондентка Tvoemisto.tv.

Читайте також: У Львові затвердили нові зони паркування і підвищили вартість

Із відповідним запитом звернувся депутат ЛМР Григорій Козловський. Додамо, він вже раніше озвучував таку ідею.

«Там 15 тис. кв. м, два рівні, і вас турбує 10 каштанів, які впадуть комусь на голову? Ми спілкувалися з людьми, з депутатським корпусом, не бійтеся, зберіть усіх готельєрів. Я готовий, наприклад, ввійти в дольову участь, купити 30 паркомісць, а то й 50. І так зробить кожен. Ви половину продасте на вході, і не треба вам когось шукати з грошима. Просто візьміть і організуйте! 10 каштанів – не те, що має зупинити глобальну проблему. Не хочете, то доручіть це достойній будівельній компанії. Вона це зробить за 9 місяців», – говорив торік у вересні депутат і бізнесмен.

Андрій Садовий знову зазначив, що на проспекті між оперним театром і пам'ятником Тарасові Шевченку є зелені насадження і місто не може їх втратити.

Читайте також: Скільки коштуватиме інвестору підземний паркінг на Петрушевича

Нагадаємо, «Гранд готель» Григорія Козловського має парковку на проспекті Свободи. Раніше львівяни зареєстрували петицію про її перенесення, оскільки вона заважає руху. Документ набрав понад 500 голосів, але депутати його не підтримали.


Читайте також:
24 Лютого, 2020 08:41
666 ... дАйош кАжному кАзловському під дупу по гіперлупу ! ... Слава Україні ! ...
23 Лютого, 2020 14:19
Рома Чиновники і депутати цієї каденції вже чудово показали на що вони здатні :( 5 останніх років тільки і говорили про перспективи підземних паркінгів у різних місцях. За 5 років жоден (!) не з’явився. А «розвиток» громадського транспорту тільки сприяв тому, щоб усі їхали в центр на власному авто. Тому такі новини вже навіть не смішні, плакати тут хочеться ((
23 Лютого, 2020 13:32
Михайло Воу-воу, палєхчє. Не "У Львові хочуть дослідити...", а "Козловський всіх заjібав, а львовофоб Садовий і не проти". Будьте чесними хоча би самі до себе.
Проблема в центральній частині міста не в наявності чи відсутності паркомісць, а у тому, що масовий ідіот, який звик дихати вихлопами A-92 ще у себе на селі, вирішив, що проспект Свободи є найголовнішою магістраллю міста.
23 Лютого, 2020 12:57
Vit А нічого що там Полтава протікає? Хочете великий паркінг зробити в центрі - знесіть той базар-гадюшник з китайським барахлом Добробут і будете мати веку вільну ділянку.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!