У Львові курсуватимуть маршрутки за 2 гривні. Розклад

19821 0
Нововведення діятиме на час ремонту вулиці Личаківської. І лише для студентів.
фото: tsn.ua

фото: tsn.ua

У зв'язку з перекриттям вулиці Личаківської на ремонт та проблемами з курсуванням громадського транспорту від студентських гуртожитків на вулицях Пасічній та Медової Печери курсуватимуть спеціальні автобуси. За словами студентського мера Львова Руслана Сагановського, вхід у маршрутку буде тільки за наявності студентського квитка.

Читайте також: У Львові почнуть ремонт вул. Личаківської: громадський транспорт курсуватиме зі змінами

«З понеділка, 27.03.2017 року автобуси курсуватимуть від студентських гуртожитків ЛНУ ім. Івана Франка за наступним графіком:

на І пару – 7:30, 7:45

на ІІ пару – 9:15.

Автобуси стоятимуть на зупинці біля гуртожитків №2 і №3 (вул. Медової Печери), та на вул. Пасічній, біля будинку №59 (біля відділення Ощадбанку). Посадка в автобуси буде лише за студентськими квитками! Вартість проїзду – 2 гривні. Автобуси курсуватимуть в центр міста (до пл. Галицької) без зупинок. Студентським автобусом можуть користуватись студенти всіх ВНЗ Львова», – написав Руслан Сагановський на своїй сторінці у Facebook.

У Львівській міській раді для Tvoemisto.tv підтвердили домовленість із профспілкою студентів про курсування студентських автобусів.

Читайте також: На одній із вулиць Львова заборонять паркування

Нагадаємо, у зв’язку з капітальним ремонтом вулиці Личаківської від завтра, 25-го березня, до 25-го червня 2017 року рух для транспорту на перехресті вул. Личаківська – вул. Мечникова перекриють.

Тут буде проведена капітальна реконструкція дорожнього покриття, заміна трамвайної колії, контактної мережі та ремонт усіх комунікацій. На час ремонтних робіт буде перекрито дорогу для руху транспорту. Громадський транспорт також курсуватиме зі змінами.

Опублікував Ярослав Сиваківський


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!