У Львові на Covid-19 захворіли понад 60 водіїв АТП №1. Як курсуватиме транспорт

17793 0
У мерії фіксують суттєве зменшення кількості пасажирів.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

У Львові понад 60 водіїв комунального АТП №1 перебувають на лікаряному, тому що хворіють на Covid-19. Про це сьогодні на брифінгу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Читайте також: Підприємцям, які відкриють літні майданчики у Львові, нададуть пільги 

За його словами, громадський транспорт продовжить працювати у посиленому карантинному режимі. Кількість транспорту суттєво не зменшиться, запевнив мер.

Він наголосив, що у мерії фіксують суттєве зменшення кількості пасажирів.

«Сьогодні перевізники несуть великі збитки. Пасажирів немає. Мають бути лише сидячі мсця. І це велике навантаження на транспорт. Але немає суттєвого падіння кількості транспорту. Але ми повинні дофінансовувати роботу громадського транспорту», – розповів Андрій Садовий.

Читайте також: У Львові ввели обмеження «червоної зони» 

Нагадаємо, що у Львові ввели обмеження червоної зони. Міська комісія з надзвичайних ситуацій ухвалила рішення про закриття на час посиленого карантину непродовольчих ринків, торгово-розважальних центрів, розважальних закладів та нічних клубів. Також у місті заборонили масові заходи. 

Можуть працювати на час локдауну аптеки, зоомагазини, квіткові та насінневі магазини, магазини з продажу засобів зв’язку, майстерні для ремонту одягу, взуття та електроприладів. Салонам краси, фітнес-центрам, спортивним залам та басейнам дозволили працювати лише за попереднім індивідуальним записом.

Школи залишаються на дистанційному навчанні. Також міськрада просить при можливості перевести працівників на дистанційний режим роботи.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!