У Львові на гаражному розпродажі продаватимуть покривала-печворки

2334 0
6 липня у Львові в Музеї ідей, що на вул. Валовій,18а, відбудеться незвичний модний показ, кіноперегляд та гаражний розпродаж.

"Вісім місяців у нашому місті функціонують контейнери для одягу. Знаєте, які незвичайні і цікаві речі там трапляються? Ми назбирали аж на цілий модний показ! Незвичний, ексклюзивний та цікавий одяг продемонструють мешканці, волонтери та друзі «Оселі». Так ми клаптик за клаптиком створимо єдиний печворк", – анонсують організатори. 

Перед показом відбудеться презентація документального фільму, який продемонструє весь процес функціонування контейнерів, та детально розповість про те, що відбувається з речами після того, як вони потрапляють в контейнери.

А після показу відбудеться гаражний розпродаж від «Емаус-Оселі»: за невелику пожертву можна буде придбати одяг, посуд, взуття, цікаві «зачитані» книги і звичайно саморобні покривала-печворки.       

Кошти, зібрані під час розпродажу будуть використані для функціонування осередку підтримки бездомних, в якому люди отримують санітарно-гігієнічні послуги, та закупівлі контейнера для одягу новоствореній Спільноті з Дрогобича «Наша Хата».

Нагадаємо, що у листопаді минулого року у Львові були встановлені перші в Україні контейнери для одягу, взуття та книг. Речі, які львів’яни віддають, «Оселя» передає на потреби бездомних та малозабезпечених сімей, частину реалізує у благодійних крамничках, заробляючи таким чином на соціальні проекти організації.

Деталі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!