Світлофори на перехресті Чупринки – Моршинської планують відремонтувати до листопада

1451 0
Відремонтувати їх хочуть до середини листопада цього року, якщо Львівська міська рада погодить виділити кошти на роботи.
www.google.com/maps

www.google.com/maps

На перехресті вулиць Генерала Чупринки і Моршинської у Львові не працюють світлофори. Також не працює світлофор на вулиці Чупринки, поблизу «Укртелекому». Вони зламались під час буревію ще у червні цього року. Відремонтувати їх планують до середини листопада, якщо Львівська міська рада погодить виділити кошти на роботи. Про це у коментарі Тvoemisto.tv повідомив заступник директора ЛКП «Львівавтодор» Євген Калитич.

«Через падіння дерев під час буревію в червні пошкодило контактну лінію «Львівелектротрансу». Від неї було живлення цих світлофорів. Сталася перенапруга, контроллер згорів. На ремонт потрібно 538 тисяч гривень», – каже він.

Читайте також: Уроки буревію або Що варто змінити у підході до утримання дерев у Львові

Калитич додає, що виділення коштів уже погодили на депутатській комісії, потрібне ще погодження виконавчого комітету ЛМР. Гроші мають виділити із резервного фонду. Загалом на ліквідацію наслідків буревіїв, які відбулись у червні у Львові скерують понад 20 мільйонів гривень. Євген Калитич уточнив, що на тендери та ремонт потрібно два місяці.

Нагадаємо, 25 червня у Львові стався буревій. Внаслідок негоди одна людина постраждала, утім відмовилась від госпіталізації. У місті повалило понад 300 дерев та пошкодило 50 дахів. Деякі вулиці міста були заблоковані, чимало магістралей підтопило. Комунальники усю ніч усували наслідки стихії. За декілька днів, 30 червня, містом пронеслась ще одна негода

Вікторія Савіцька

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!