У Львові на ремонт перекривають дві вулиці. Схема об’їзду

4819 1
Ремонтні роботи на Навроцького будуть виконуватися завтра впродовж дня, а на вулиці Франка – до 15 листопада.
ілюстративне фото: lvivexpres.com

ілюстративне фото: lvivexpres.com

Від завтра, 12 жовтня, з 9:00 до 20:00 15 листопада для руху транспорту перекривають частину вулиці Франка на ділянці від вулиці Ярославенка до вулиці Карманського. Для приватного транспорту об’їзд буде здійснюватися по Ярославенка та Карманського.

Як повідомили Tvoemisto.tv у прес-службі ЛМР, на час ремонту громадський транспорт, маршрут якого пролягає по вулиці Івана Франка (автобус №53, маршрутки №30 і 54, нічний автобус №4Н), курсуватиме по вулиці Стуса: «Маршрутки об'їжджатимуть ділянку, де відбувається ремонт, по вулиці Стуса і далі повертатимуться на свої маршрути».

У напрямку від центру транспорт курсуватиме за маршрутом вул. Стуса – вул. Литвиненка – вул. Угорська, у напрямку до центру – вул. Угорська – вул. Карбишева – вул. Стуса

Схема об’їзду для приватного транспорту

Також завтра, 12 жовтня, з 9:00 до 17:00 для руху транспорту буде перекрита вулиця Навроцького через ремонтні роботи.

Схема об’їзду

Нагадаємо, що до кінця року на ремонт також перекрито вулицю Рутковича.


Читайте також:
11 Жовтня, 2017 17:59
Чи Будь ласка, подавайте схеми у нормальному розмірі, з таких як зараз толку нуль
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!