Політична реклама

У Львові на вул. Куліша знову буде бруківка

2973 0
У Львові на вулиці Куліша, частину якої зараз закрили на ремонт, відновлять бруковане покриття на проїжджій частині. Водночас на тротуарах будуть облаштовані велодоріжки.
Фото: granit-elit.com.ua

Фото: granit-elit.com.ua

Вулицю ремонтуватимуть та, відповідно, перекриватимуть рух транспорту на ній в три етапи, повідомив 10 червня міський голова Львова Андрій Садовий. Наразі на вулиці проводять заміну інженерних мереж на верхній ділянці – біля вул. Зернової.

«Замість асфальту ми забрукуємо цю дорогу, повернемо їй автентичний вигляд», – сказав він.

Також тут повністю відновлять хідники – за кошти забудовника, що будує поряд торговий центр. Він готовий вкласти в ремонт тротуарів близько 1 млн грн.

На сьогодні в бюджеті міста є 600 тис. грн на ремонт цієї дороги, ще бракує 1 млн грн. ЛКП «Львівводоканал» вкладе у заміну мереж близько 2 млн грн.

Завершити ремонт всієї вул. Куліша планують до кінця літа.

Голова Галицького району Ірина Чілімова повідомила, що ремонту потребує і низка бічних від Куліша вулиць, однак наразі фінансування на їх ремонт не передбачене.

«Паралельно тут неподалік ремонтуємо вул Данилишина. Там буде оновлено тротуар та замінено асфальтне покриття», – додала чиновниця.

Нагадаємо, вул. Куліша закрили на ремонт 4 чеврня на ділянці від вул. Зернової до Шпитальної. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!