У Львові не дозволили збудувати 12-поверхівку на місці паркінгу

3478 0
Нині тут є відкритий паркінг.
Візуалізація забудовника

Візуалізація забудовника

На вулиці Миколайчука, 38 у Львові не дозволили збудувати 12-поверховий житловий будинок замість паркінгу, що є там нині. Це питання виносили на розгляд міськвиконкому вже вдруге.

Читайте також: Біля автовокзалу у Львові збудують торговий центр. Візуалізація

Йдеться про ділянку площею 0,55 га, що призначена для будівництва й обслуговування житлового будинку. Висота будинку має перевищувати 48 м, а площа забудови – 37%. Тут планували розмістити підземний паркінг на 150 місць.

Будувати хоче ТзОВ «Данко-Два», що у 2015 році отримало в оренду відповідну ділянку для обслуговування відкритого паркінгу. Пізніше її цільове призначення змінили таким чином, аби там можна було збудувати житло.

Під час засідання виконкому заступник міського голови з питань містобудування Любомир Зубач повідомив, що вивчав це питання й розповів, що на території збираються будувати 9 тис. кв. м житла, натомість майже не буде будівель громадського призначення. 

Читайте також: У Львові дозволили не зносити частину скандальної багатоповерхівки на Лукаша

Згідно з даними Youcontrol, ТзОВ «Данко-Два» зареєстроване у Львові за адресою будівництва й належить львів’янці Юлії Дорош.




Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!