У Львові не вистачає медиків для порятунку хворих із Covid-19

4052 0
За останню добу в лікарні області госпіталізували рекордну кількість – 338 людей.
Фото: Центр легеневого здоров

Фото: Центр легеневого здоров'я

У Львові шукають медиків для лікування хворих із Covid-19. У місті беруться формувати базу лікарів, які готові приєднатись до порятунку людей. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав міський голова Львова Андрій Садовий.

Читайте також: У Львові виявили британський штам коронавірусу

«Щодня на Львівщині госпіталізовують 250-300 пацієнтів з Covid-19. За останню добу в лікарні надійшла рекордна кількість – 338 людей. Робимо все необхідне, щоб збільшити кількість ліжок у міських та обласних лікарнях. Але нам критично не вистачає лікарів та інших медичних працівників. Ми хочемо сформувати базу лікарів, які готові приєднатись до порятунку людей», – написав міський голова.

Фахівців він закликав телефонувати на гарячу лінію міста – 1580, або заповнити онлайн-форму. Також міський голова пообіцяв гідну фінансову компенсацію для тих, хто готовий долучитись.

Читайте також: Рік пандемії. 20 березня у Львові зафіксували першого хворого на Сovid-19

Нагадаємо, на базі львівських поліклінік та амбулаторних відділень лікарень найближчим часом розгорнуть 366 ліжок. Загалом, до квітня планують розгорнути 700 додаткових місць.

На Львівщині уже третю добу поспіль фіксують понад 1000 нових випадків  інфікування коронавірусом. Станом на ранок 20 березня у Львові та на Львівщині підтвердили 1180 нових випадків захворювання, з них у Львові – 556. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!