У Львові обговорять проблеми застосування міжнародного права при правосудді в Україні

1814 0
Як юридична освіта може допомогти подолати проблеми в застосуванні міжнародного права в Україні.
ілюстративне фото: ТСН

ілюстративне фото: ТСН

Школа права УКУ за підтримки програми USAID «Нове правосуддя» продовжує серію відкритих лекцій у рамках проекту UCU Rule of Law Lecture Series. Із лекцією «Сучасні проблеми застосування міжнародного права при здійсненні правосуддя в Україні та роль освіти в їх подоланні» сьогодні, 19 березня, виступатиме голова Комітету Асоціації адвокатів України з юридичної освітньої політики Ольга Поєдинок.

Відкрита лекція запланована на 18:00 у Лекторії Академічного корпусу УКУ (м. Львів, вул. Козельницька, 2а). Участь у заході безкоштовна. Попередня реєстрація за посиланням.

Онлайн-трансляцію можна буде переглянути на сайті ;Tvoemisto.tvFacebook-сторінці та YouTube-каналі.

Захід став можливим завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у межах Програми «Нове правосуддя».

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!