У Львові одужали 48 медиків, які хворіли на коронавірус

2934 0
Упродовж карантину на коронавірусну інфекцію захворіли 167 медичних працівників.
Фото: Радіо Трек

Фото: Радіо Трек

У Львові одужали 48 медиків, які хворіли на коронавірус. Про це повідомляє пресслужба ЛМР з посиланням на управління охорони здоров’я міста.

продовж карантину на коронавірусну інфекцію захворіли 167 медичних працівників. Зокрема, серед хворих на коронавірус: 65 лікарів, 57 медичних сестер, 23 молодших медичних сестер, 13 лаборантів, 3 рентген-лаборанти, 6 адмінпрацівників. З них 37 перебувають на стаціонарному лікуванні, 81 — на самоізоляції, 48 – одужали та одна молодша медична сестра померла.

Читайте також: «Небезпека може чекати на кожного», – терапевтка лікарні швидкої допомоги розповіла, як захворіла на Covid-19

Додамо, що найбільше захворілих медичних працівників є у лікарні швидкої медичної допомоги — 105 осіб.

Нагадаємо, загалом у Львівській області та місту Львову коронавірусну інфекцію виявили 1700 осіб. З них 56 осіб померло, 421 — одужало. Зараз у лікарні перебувають 154 особи, з них в реанімації - 6 осіб, на апараті ШВЛ — 2 особи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!