У Львові оголосять конкурс на керівника управління транспорту

2256 0
Упродовж місяця Львівська міська рада має оголосити конкурс на посаду керівника управління транспорту.
Фото: imagecdn1.luxnet.ua

Фото: imagecdn1.luxnet.ua

Про це під час брифінгу повідомив Сергій Бабак, заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства. За його словами, обрати нового керівника буде складно через відсутність необхідних навичок у кандидатів: «Конкурс ми оголосимо найближчим часом, але чи буде фахова людина? Приходить багато теоретиків, а насправді треба знати цей ринок, розуміти проблеми, вміти писати договори, бажано мати економічну освіту. Якби я бачив людей, які готові працювати, – то, будь ласка, приходьте. А приходять просто, аби побути керівником. Посада заради посади».

Читайте також: Підземні паркінги у Львові: навіщо, де, коли і як

Сергій Бабак розповів, що за півроку резюме подали не більше 16-17 осіб: «На співбесіді їх питали, як вони бачать покращення і що можуть. Відповідали: «Я можу написати бачення. Я можу написати стратегію. Я можу давати поради». А треба укладати договори».

На запитання, як він оцінює роботу в.о. керівника управління транспорту Олега Партики Сергій Бабак відповів: «У мене є зауваження до всіх підлеглих і до себе теж. Він старається, працює. Не вистачає досвіду, але є бажання. Управління транспорту – це колектив. Нам потрібен не лише начальник, а й фахівці на інші посади».

Нагадаємо, від березня обов’язки керівника управління транспорту виконує Олег Партика, в якому раніше був головним спеціалістом управління, пізніше – заступником начальника. Попередній керівник Віктор Щир подав у відставку, пояснивши своє рішення проблемами зі здоров’ям. Свою кандидатуру на посаду керівника пропонує урбан-активіст Дем’ян Данилюк, який розповів в інтерв’ю для Tvoemisto.tv про проблеми транспорту, які треба вирішувати в першу чергу.

Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!