У Львові оголосили конкурс на проект церкви на Пекарській

2812 2
Призовий фонд конкурсу становить 180 000 грн.
Скріншот аерозйомки "Варіанти"

Скріншот аерозйомки "Варіанти"

Управління архітектури та урбаністики ЛМР та обласна організація спілки архітекторів України оголосили конкурс на найкращу проектну пропозицію храму в районі вулиць Костя Левицького та Пекарської. Про це повідомляють на сайті Західноукраїнського архітектурного порталу.  

Для участі у конкурсі необхідно оформити заявку на участь, заповнивши реєстраційну форму на сайті конкурсу 9 серпня. Останній термін подачі конкурсних проектів – 23 серпня. 

Конкурс передбачає три премії за перші три призові місця:

1 премія – 90 000 грн (з ПДВ);

2 премія – 60 000 грн (з ПДВ);

3 премія – 30 000 грн (з ПДВ);

Читайте також: Що має побачити кожен львів’янин. Церква Святого Климентія Папи

Нагадаємо, що відновлення храму передбачили у детальному плані території. Під час громадського обговорення проекту мешканці прилеглих вулиць побоювалися, що церква не дбатиме про прилеглий храм, а саме будівництво нової споруди у історичному центрі може його спотворити. У лютому цього року міськрада Львова видала містобудівні умови та обмеження на будівництво церкви.

на першому поверсі церкви запланували недільну школу, а на другому сам храм. Тут планують надавати юридичну, психологічну допомогу, організувати дитячі гуртки.

Ольга Коваль


Читайте також:
16 Червня, 2019 13:59
Ростислав Скажіть мені нерозуміючому, якого хріна там будувати церкву, мало в тій околиці церкви Трійці ?? Замість того щоб там запроєктувати гарний парк для відпочинку молоді, яка там довкола навчається, людей, які поруч мешкають, ті закінчені хапуги з магістрату впарюють церкву, [***], ще одну церкву !! На подвір'ї собі збудуйте церкву [***] !! Я давно казав, що краще з бюджету міста для вас шибенеці купити, дешевше обійдетеся громаді, а ніж терпіти ваші нікчемні вимтівки.
15 Червня, 2019 11:40
666 ... церкви мала б будувати Церква ... ( за свої кошти) ...
..." .. В церкви смрад и полумрак ,
дьяки курят ладан .
Нет , и в церкви всё не так ,
всё не так , как надо.." ...

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!