У Львові оголосили конкурс на посаду директора ОХМАТДИТу

2300 0
Наразі немає жодної заяви.

У Львові оголосили конкурс на посаду директора ОХМАТДИТу. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник управління майном спільної власності Львівської обласної ради Віктор Кусий.

«Уже відбулося перше засідання конкурсної комісії. До 24 грудня ми можемо приймати документи. А 27 грудня буде друге засідання, де вже відбуватиметься допуск кандидатів до конкурсу», – каже він.

Читайте також: Львівський «ОХМАТДИТ» планують приєднати до Чорнобильської лікарні

Далі, за словами Віктора Кусого, мають визначити дату засідання конкурсної комісії, де будуть заслуховувати презентації і програми кандидатів. На третьому засіданні ухвалять рішення, якщо буде один кандидат. Якщо їх буде більше, то проведуть ще одне засідання конкурсної комісії.

Наразі немає жодної заяви від кандидатів. Віктор Кусий припускає, що їх розпочнуть подавати вже з наступного тижня. Процедура з обрання директора медзакладу, за словами Віктора Кусого, має завершитись до середини січня.  

Нагадаємо, що із квітня 2016 року львівський Охматдит очолювала дитячий невролог Мар’яна Возниця. Із 9 вересня вона офіційно очолила західний територіальний підрозділ Національної служби здоров’я України. 

Олександра Бодняк



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!