У Львові патрульне авто, яке супроводжувало дитину до лікарні, потрапило у ДТП

2389 0
Подія сталася біля Оперного театру.
Фото: Varta1

Фото: Varta1

У Львові патрульне авто під час супроводу до лікарні хворої дитини з увімкненою сиреною і проблисковими маячками потрапило у ДТП. Подія сталася учора, о 23.30 год на перехресті площі Торгової та площі Різні. Його не пропустив позашляховик Jeep.

За повідомленням поліції, на лінію 102 ввечері звернувся схвильований батько і повідомив, що їхній 9-місячній дитині дуже зле, вона задихається і попросив допомоги дістатися з вулиці Джорджа Вашингтона до лікарні на вулиці Пилипа Орлика. Також батьки викликали на місце таксі.

«Всі приїхали одночасно і патрульні, увімкнувши проблискові маячки червоного та синього кольору почали супровід. На згаданому перехресті зупинилися усі автомобілі та пішоходи, аби пропустити спецтранспорт з увімкненими сигналами. Проте керманич позашляховика не пропустив автомобіль патрульних», – йдеться у повідомленні поліції.

Через ДТП постраждали двоє пішоходів, які були на цьому перехресті.

Дитину доставили до лікарні та передали у руки медиків, а учасників ДТП після огляду медиками відпустили додому.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!