У Львові очікують мокрий сніг та ожеледицю. У мерії кажуть, що техніка готова

3417 0
Внутрішньоквартальні дороги та підйоми посипатимуть піскосумішшю.

Синоптики попепеджають про погіршення погодних умов і можливі опади снігу на вихідних. У мерії запевняють, що працівники ШРП та управляючих компаній чергуватимуть вночі, і що техніка готова, щоб посипати вулиці.

Читайте також: Чим можуть замінити піскосуміш у Львові і скільки це коштуватиме

«У нас є заготовлено 17 тис м3 протиожеледних засобів – це піскосуміш, сіль і реагенти. Сіллю будемо посипати магістральні дороги. В середньому по районах визначено 8−9 вулиць, які будемо посипати лише сіллю. Внутрішньоквартальні дороги та підйоми будемо посипати піскосумішшю, а реагенти використовуватимуть у центральній, пішохідній частині міста – пл. Ринок, пр. Свободи та ін», – розповіла заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

За її словами, у ШРП є 138 одиниць техніки, зокрема, 36 одиниць у режимі чергування. Також є 2 700 двірників і чергові на вихідних працюватимуть у ШРП, в районних адміністраціях.

Читайте також: Львів купив два нові порохотяги для вулиць. Фото

За прогнозом Львівського гідрометцентру, 28 листопада на Львівщині передають мокрий сніг та ожеледицю на дорогах. Температуру вдень 1 – 3° тепла. 29 листопада також прогнозують часом сніг та ожеледицю, від 2° морозу до 3° тепла. А 30 листопада – невеликий сніг і температуру, від 4° морозу до 1° тепла.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!