У маршрутках Львова будуть рейди: пасажирів закликають брати квиток

3886 1
ЛКП «Муніципальна дружина» з автотранспортними підприємствами Львова проводитимуть контроль у маршрутних таксі, з метою перевірок.
фото: tsn.ua

фото: tsn.ua

Як повідомив директор ЛКП «Муніципальна дружина» Юрій Діль, перевірятимуть наявність та чинність пільгових посвідчень, а також видачу квитків водіями. Контроль здійснюватиме дві людини: представник ЛКП «Муніципальна дружина» та представник АТП.

Читайте також: Uber у Львові: чого чекати від сервісу таксі, який стартує наступного місяця

«Друге завдання – це видача водіями маршрутних таксі квитків після оплати проїзду. Перевізники зобов’язані дати оголошення про те, що на лінії проводиться контроль та перелік нормативних дій. Це зробимо для того, щоб пасажири свідомо вимагали квитка від водія після оплати проїзду, адже у будь-який момент зможуть зайти люди, які здійснюватимуть перевірку на наявність квитка про оплачений проїзд. Ми укладаємо договори з кожним львівським АТП для охорони громадського порядку: з ЛК АТП-1, АТП-14630, ТзОВ «Міра і К», ТзОВ «Фіакр Львів», ТзОВ «Успіх БМ», – цитує Юрія Діля прес-служба ЛМР.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
16 Березня, 2017 10:18
Наталя Доброго дня.
Пишу скаргу від всіх мешканців Пасічної.
Вже три дні маршрутки №50 зранку не виїжджають на рейс.
Добратися на роботу не можливо, по 30- 40 хв, потрібно чекати ,приїздить вже забита машина, водій хамить і говорить, що перші маршрутки не їздять , тому,що їдуть одні пенсіонери...
Я перепрошую ,мені на 7.00 на роботу , в 6.00-я вже на зупинці, перша маршрутка в 6.40 , це нормально...
І ще одне, в центр крім №50 більше немає жодного іншого маршруту, як це...?
№47А- практично не ходить - в нього перший рейс -7.00- з сихова
Прохання вирішити це питання,або зробити інші маршрути з прямим зєнанням з Топольною і Аеропортом.
Дякуюємо.
P.S.НА ГАРЯЧУ ЛІНІЮ МІСТА ВЖЕ ДЗВОНИЛИ....
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!