У Львові першу дозу вакцини від Covid-19 отримали більше 8,5 тис. людей

1113 0
За 5 тижнів вакцинальної кампанії у Львові щеплення від коронавірусу отримали трохи більше 1% населення.

За п’ять тижнів вакцинації у Львові перше щеплення від коронавірусу отримали 8669 осіб. Це медичні працівники, військовослужбовці, люди поважного віку, соціальні працівники та громадські діячі, повідомляє ЛМР.

Читайте також: Чи можуть львів'яни втретє захворіти на Covid-19

За даними Центру здоров’я та медичної статистики Львова, перше щеплення від коронавірусу отримали фахівці медичних закладів області 3078 людей. Міських було 1761 людина. Медиків приватних закладів, які отримали щеплення, – 2438. Також провакцинувалося 126 громадських діячів (лідерів думок) та 985 людей поважного віку.

За сьогодні щеплення отримали 610 осіб. Щеплення проводило 12 бригад імунізації міських медичних закладів.

Нагадаємо, Тvoemisto.tv дізналося, яким є шлях вакцини Covishield у Львові від моменту, коли вона потрапляє на склад, аж до введення пацієнтам. За яких умов зберігають вакцину, хто стоїть у черзі на щеплення від коронавірусу та які настрої у львів’ян до і після вакцинації. Репортаж можна почитати тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!