У Львові обвалився дах будови. Під завалами загинув чоловік

8542 0
Рятувальники все робили вручну, виносили конкструкції, прибирали сніг.
Фото: ДСНС Львівщини

Фото: ДСНС Львівщини

Сьогодні, 13 лютого, у Львові на вулиці Садовій,2а обвалився дах недіючої будівлі. Рятувальники, які прибули на місце, виявили, що під завалами опинився 60-річний чоловік.

«Рятувальники знайшли рештки обвалу снігу та інших несучих елементів конструкції даху. Попередньо під завалами знаходився охоронець», – повідомив заступник начальника оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС у Львівській області Володимир Дубасюк.

Пожежно-рятувальні відділення за допомогою інструментів вивільнили загиблого з-під завалів. На місці працюють 16 надзвичайників та 4 одиниці спецтехніки.

Читайте також: У Львові на вулиці Луганській обвалився дах магазину

Як повідомили у Залізничній районній адміністрації, це була стара будівля, яку розбирають. Власники найняли для охорони території працівників охоронної фірми.

Нагадаємо, у Львові 11 лютого на вулиці Луганській,6 обвалився дах магазину меблів. 

Фото ДСНС Львівщини

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!