У Львові планують відновити сквер Замарстинівський

2099 0
Для відновлення скверу потрібно понад 4 мільйони гривень.
Фото: Фейсбук сторінка Олега Шміда

Фото: Фейсбук сторінка Олега Шміда

Цього року планують відновити Замарстинівський сквер, що поблизу вулиці Підрічної. На нього потрібно понад 4 мільйони гривень. Торік вулицю капітально відремонтували, а на сквер кошти планують закласти у бюджет розвитку на цей рік. Про це у коментарі Тvoemisto.tv розповів заступник голови Шевченківської райадміністрації Святослав Костяка.

Читайте також: На площу Франка чекає масштабна реконструкція. Що зміниться

«У 2020 році провели капітальний ремонт вулиці, проїжджої частини, тротуару, облаштували паркомісця, нанесли розмітку, зробили підвищений пішохідний перехід. Вона була пішохідна, нею користуються здебільшого мешканці прилеглих будинків. Загальна вартість ремонту – понад 2 млн грн», – каже він.

Проєкт скверу готовий, він пройшов експертизу. Його також виготовило ЛКП «Інститут просторового розвитку», як і проєкт вул. Підрічної.

«Загальна вартість робіт складає понад 4 млн грн. Загальна площа ремонту понад 3 тисячі метрів квадратних. Там облаштуємо місця для паркування, буде спортивно-ігрова зона, клумби, відновимо газони», – пояснює Святослав Костяка.

Він додає, що районна адміністрація буде пропонувати цей проєкт до фінансування на цей рік.

Читайте також: У Львові cтворюють велокільце навколо історичного центру міста. Відео

Нагадаємо, у Львові планують капітальний ремонт вул. Братів Рогатинців. Вулиця буде спільним простором для пішоходів і велосипедистів. 

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!