У Львові планують закупити снігоприбиральної техніки на 20 млн гривень

1858 0
Бюджетом розвитку міста на закупівлю техніки передбачено 10 млн. Ще 10 млн гривень запропонували інженерні комісії.

«Бюджетом розвитку передбачено 10 млн на закупівлю техніки, і зараз ШРП (шляхово-ремонтні підприємства) вже опрацьовують питання конкурсного придбання цієї техніки. Так само після звіту керівників ШРП, інженерними комісіями було запропоновано додатково додати 10 млн, щоб ще на осінь придбати техніку», –  зазначив директор міського департаменту житлового господарства та інфраструктури Сергій Бабак.

Читайте також: Бракує техніки та людей. Як журналістка допомагала розчищати Львів від снігу. Фоторепортаж 

Як зауважив міський голова Львова Андрій Садовий, порівнюючи з минулим роком, в цьому році Львів значно краще впорався з прибиранням снігу, – інформують у прес-службі Львівської міської ради. 

«Критична ситуація, коли випадала багатотижнева норма снігу, це форс-мажор. Тому інших варіантів, крім додаткової техніки, не існує. Коли випадає такий великий об’єм снігу, його фізично неможливо прибрати – треба плюс сто одиниць техніки. Але це може бути раз на рік або і раз на чотири роки. Коли місячна норма снігу випаде за два дні, це не реально прибрати. У світі таких прикладів не існує», –  додав міський голова Львова Андрій Садовий.

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!