У Львові планують збудувати відкриті шкільні басейни

1755 0
Перед тим управління архітектури та урбаністики проведе архітектурні конкурси.
фото: dp.vgorode.ua

фото: dp.vgorode.ua

У школах і садочках Львова з 28 басейнів працює 18. З них, 15 – у школах та 3 – у дитсадках. Ремонт триває у ще 3 басейнах: у школах № 29, № 72 і № 86, повідомляє ЛМР.

Читайте також: Уряд скоротив фінансування освітніх програм, щоби закупити дезінфектори для шкіл

За словами головної освітянки Львова Зоряни Довганик, у школі № 29 планують завершити роботи до кінця 2020 року. Два інших відкриють вже у 2021 році.

«Виготовляємо ще 7 проектно-кошторисних документацій для того, щоб відновити всі інші басейни у наших навчальних закладах. До прикладу, у школі № 83 вже оголошено торги», – каже Зоряна Довганик.

Читайте також: У Львові на карантин закрили три садки

Крім того, за її словами, планується будівництво відкритих басейнів для шкіл № 67 і № 100. За цими об'єктами управління архітектури та урбаністики має провести архітектурні конкурси.

Нагадаємо, що Львівська обласна комісія з питань ТЕБ і НС ухвалила рішення рекомендувати закладам загальної середньої освіти області встановити канікули з 19 по 30 жовтня, а після цього – організувати можливий перехід на дистанційну і змішану форму навчання з урахуванням епідеміологічної ситуації.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!