Поблизу Краківського ринку у Львові збудують житло та офіси

5740 0
Під офіси розбудують історичну двоповерхову будівлю кінця ХІХ століття. Вона не є пам'яткою архітектури.

У Львові на вулиці Клепарівській, 15, що поблизу Краківського ринку, збудують житло, а також одну з наявних будівель перебудують під офіси. Містобудівні умови та обмеження на будівництво видали сьогодні, 4 червня, під час засідання виконавчого комітету ЛМР.

Читайте також: Промислову зону «Сигнівка» у Львові забудують адмінбудівлями і складами

Будівлю, що на вулиці Клепарівській, 15 перебудують під офісні приміщення, впритул до неї зведуть житлово-офісний центр. Містобудівні умови і обмеження на будівництво та реконструкцію нежитлових приміщень виробничого корпусу під літерою «Е-2» з розширенням за рахунок надбудови під офісну будівлю на вул. Клепарівській, 15 отримало ТзОВ «Західна девелоперська група».

Йде мова про існуючу історичну будівлю, вона не є пам’яткою, зазначив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев. Її розширення відбудеться за рахунок надбудови, граничну висоту ще мають визначити.

Інша компанія – «Львівська девелоперська група» – отримала містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.

Антон Коломєйцев додав, що висотність житлового комплекту також ще обговорюватимуть. Житлово-офісна будівля матиме 4-6-7 поверхів. Гранична висота офісних приміщень – 12,3 метри.

За даними аналітичної системи УouСontrol, серед засновників компанії «Львівська девелоперська група» є член виконкому ЛМР Артем Хмиз, підприємець Олександр Сокотун та Юлія Ромась. Компанія Praud Project 7 LLC також вказана серед засновників.

ТзОВ «Західна девелоперська група» – будівельна компанія, засновником якої також є Артем Хмиз, а також Віталій Сулима, Олександр Сокотун і ТзОВ «Преміум-Буд».

Вікторія Савіцька

Візуалізація із презентації під час засідання виконкому


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!