Біля ЛАЗу погодили будівництво офісів і кафе на місці занедбаного цеху

5518 0
Поруч активно веде будівництво ТзОВ «Атріум Естейт». Там зводять діагностичний центр, офісні та житлові будівлі з торговими площами і підземним паркінгом.

У Львові цех колишнього заводу гідромеханічних передач на вул. Стрийській,45 перебудують. Там зведуть комерційні приміщення – офіси та заклади громадського харчування. Сьогодні на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради погодили видачу містобудівних умов і обмежень на реконструкцію нежитлової будівлі на вул. Стрийській, 45.

Дозвіл на розбудову занедбаного двоповерхового цеху Львівського заводу гідромеханічних передач, що розташований поруч із ЛАЗом, отримало ТзОВ «Дагмар-Інвест». 

Реконструкцію мають проводити у межах існуючого фундаменту, висота споруди не повинна перевищувати 17 м.

Міський голова Львова Андрій Садовий під час обговорення запропонував готувати документи на архітектурний конкурс. «Щоби ми мали розуміння, що має бути на території ЛАЗу. Це ж комунальна земля», – зазначив Садовий.

Ділянку поруч активно забудовує ТзОВ «Атріум Естейт». Там зводять діагностичний центр, офісні та житлові будівлі з торговими площами і підземним паркінгом.

Додамо, що згідно з даними аналітичної системи YouControl ТзОВ «Дагмар-Інвест» – київська будівельна компанія, що існує з 2006 року. Її кінцевими бенефіціарами є кияни Данило Данілов та Марія Магаляс. Кожен із них пов’язаний ще з низкою підприємств, які здебільшого ведуть діяльність, пов’язану з нерухомістю.

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!