У Львові почали облаштовувати простір біля озера на Симоненка. Візуалізація

6769 0
На благоустрій цього року передбачили 1,2 млн грн.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові розпочали роботи із благоустрою біля озера, що на вулиці Симоненка. Цього року там планують облаштувати частину пішохідних доріжок, встановити лавки, урни, вуличне освітлення. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

«Учора підрядник приступив до виконання робіт із заміни доріжки зі східної сторони озера на Симоненка. Там буде викладений тротуар та георешітка, а також будуть встановлені лавки та урни. Цього року ми плануємо там облаштувати 600 м2 пішохідних доріжок з екобруківкою, хідник та освітлення, а також встановити 10 лавок і 7 урн», – зазначили у Франківській райадміністрації.

Зазначимо, що на благоустрій біля озера на вул. Симоненка передбачили цьогоріч 1,2 млн грн. Роботи продовжать і наступного року.

Нагадаємо, що про проєкт із покращення благоустрою ішлося ще три роки тому. Тоді з такою ініціативою виступила група львівських архітекторів Puzanov Partners Landscapes. Архітектори обстежили територію біля озера та запропонували облаштувати літню сцену між озером і школою поряд. Тоді ж відбулись перші обговорення проєкту з мешканцями.

Ще у 2017 році на облаштування території біля будинку №20 на вул. Симоненка мали виділити 1,2 млн грн. Але три роки тому проєкт громадського простору на озері так і не почали реалізовувати.

Візуалізація ЛМР

 
 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!