У Львові погодили будівництво ще одного житлового комплексу на Збоїщах

5754 0
Житловий будинок на 6 поверхів зведуть на вул. Купальській, 44, 44-А.

На вулиці Купальській, 44, 44а, поблизу церкви Всіх Українських святих ПЦУ у Льврві, збудують ще одну багатоповерхівку. Сьогодні, 18 червня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради затвердили містобудівні умови та обмежень на нове будівництво багатоповерхового житлового будинку з паркінгом та зблокованими з ним двома індивідуальними житловими будинками.

Через будівництво доведеться знести наявні будівлі. Нині там розташовані кілька дачних будинків.

Містобудівні умови та обмеження на нове будівництво отримав Костянтин Олексевич. Будівництво вестимуть на двох ділянках площею 0,09 га та 0,03 га. Ділянки належать до зони змішаної малоповерхової та багатоповерхової житлової забудови.

Гранично допустима висотність будівлі – 23,55 м. Ділянки забудують майже на 40%.

Нагадаємо, що у Львові на вулиці Щурата збудують комплекс багатоквартирних житлових будинків з вбудованими комерційними приміщеннями та підземним паркінгом. Містобудівні умови та обмеження для кооперативу  «Житловобудівельний кооператив «Північна околиця» у лютому цього року погодив виконком. Тут зведуть 21 будинок та дитячий садок.

Вікторія Савіцька

Візуалізація з виконкому ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!