У Львові понад півтисячі курсантів долучилися до флешмобу на підтримку ветеранів АТО

23564 0
Міжнародний флешмоб #22PushupChallenge запустили в Україні, щоб привернути увагу до проблем бійців, які повернулися зі Сходу й мусять боротися з посттравматичним синдромом.

Ідея флешмобу належить американцям:  у липні 2015-го року Департамент США у справах ветеранів оприлюднив звіт про кількість самогубств і з‘ясувалося, що 22 ветерани щодня вчиняли самогубство, а за 2014 рік своє життя обірвали 7 403 особи. Пізніше цифру уточнили й знизили до 20, однак перше шокуюче число залишилося в пам'яті людей.

Учора, 24 січня, військовослужбовці Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного також взяли участь у всесвітньому флешмобі на підтримку воїнів-учасників збройних конфліктів.

youtube.com/NASV Media Group

Читайте також: Львівські поліцейські взяли участь у флешмобі на підтримку ветеранів АТО. Відео


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!