У відомому закладі у Парку культури попри карантин влаштували багатолюдну вечірку

3293 0
На сьогоднішній комісії ТЕБ і НС заклад можуть закрити.
Фото: akurat.com.ua

Фото: akurat.com.ua

У Львові вчора ввечері, попри карантин та складну ситуацію із захворюваністю на коронавірус, у ресторанному комплексі біля центральної частини міста влаштували масові дійства. Про це на своїй сторінці у Фейсбуку зазначив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

«У той момент, коли одні дотримуються карантину, бо розуміють, що це все на вагу людського життя, а інші в цю хвилину – влаштовують масові дійства в Парк арт оф рест – Park. Art of Rest. Зневажаючи роботу лікарів, дотримання карантину своїми колегами з інших закладів харчування і порушуючи всі можливі норми здорового глузду в час карантину. Просто сором», – каже Андрій Москаленко.

Читайте також: У Львові попри карантин вихідного дня працював нічний клуб

Відомо, що поліція відразу виїхала на місце для складення протоколу і внесення в ЄРДР.

За словами Андрія Москаленка, на сьогоднішній комісії ТЕБ і НС заклад буде закрито.

Нагадаємо, наприкінці листопада минулого року у Львові, попри карантин вихідного дня, також працював один з нічних клубів на вулиці Петрушевича. Вечірка проходила за зачиненими дверима за попереднім записомПід час рейду правоохоронців у закладі перебували близько 100 осіб, всі вони були без масок.

Від сьогодні, 19 квітня, у Львові дозволили роботу літніх терас закладів громадського харчування, непродовольчих ринків, а також за парти повернуться учні 1-4 класів. Наразі дитячі садочки у Львові працюють у режимі чергових груп для дітей, батьки яких працюють. Громадський транспорт – у режимі спецперевезень, а безкоштовний проїзд для всіх пільгових категорій призупинили. Магазини непродовольчої групи та будівельних товарів працюють лише навинос та за попереднім замовленням. За рішенням комісії з надзвичайних ситуацій посилений карантин у Львові продовжили до 4 травня.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!