У Львові відкривають ТРЦ, ресторани та кінотеатри. Рішення комісії ТЕБ і НС

5823 0
Із 26 квітня з дотриманням карантинних норм дозволили працювати торговим центрам, усім магазинам, закладам культури, кафе та ресторанам.
Фото: Freepik

Фото: Freepik

Від сьогодні, 26 квітня, у Львові скасовують посилений карантин, і місто, як і область, переходить до «жовтої» зони епіднебезпеки. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Міська комісія з надзвичайних ситуацій адаптувала свої рішення відповідно до «жовтої» зони.
Але я благаю не забувати про здоровий глузд. У лікарнях справді є вільні ліжка, але разом з тим наші реанімації переповнені»,
пише він у себе на Фейсбуку.

Читайте також: Не тільки весело, а й безпечно. МОЗ дало рекомендації святкування Великодня

Зокрема, працювати від сьогодні, 26 квітня, із дотриманням карантинних норм дозволили працювати торговим центрам, усім магазинам, закладам культури, (театри, кінотеатри, музеї, галереї), закладам громадського харчування.

Від завтра, 27 квітня, діятимуть пільги на громадський транспорт з 11:00 по 16:00.

Із 5 травня вийдуть на навчання 5-11 класів та зможуть почати роботу позашкільні гуртки. 

Нагадаємо, що державна комісія ТЕБ і НС прийняла рішення скасувати на території Львівської області обмеження червоної карантинної зони. Регіон став «жовтим» з опівночі 26 квітня. Так, школи, заклади громадського харчування, торгово-розважальні центри, непродовольні магазини, фітнес центри, заклади культури від сьогодні, за цим рішенням, можуть відновити роботу.

Які ще зміни передбачає жовта зона можна дізнатися за посиланням


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!