У Львові працюватиме фанзона, де транслюватимуть Олімпійські Ігри

1364 0
Це буде 220 годин онлайн-трансляції ігор з Токіо.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

На весь час проведення Олімпійських ігор у Львові, у дворику Ратуші, діятиме спеціально облаштована фанзона – Lviv Olympic Space. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

«Оскільки Олімпійські ігри відбуватимуться цьогоріч без глядачів через пандемію – нашим спортсменам потрібна ця енергетика та підтримка вболівальників. Тому важливо створювати такі фан-зони для людей, які живуть спортом та бажають підтримати наших спортсменів», – каже голова відділення НОК України у Львівській області Юрій Турянський.

Він нагадав, що участь у Олімпійських іграх візьмуть вісім спортсменів з Львівщини, у Параолімпійських іграх так само змагатимуться восьмеро львів’ян.

Фанзону Lviv Olympic Space встановлять за кошти спонсорів, тому вхід у неї буде безкоштовний.

У фанзоні встановлять сцену з екраном, які постійно будуть працювати та висвітлювати актуальну інформацію щодо ігор ХХХІІ Олімпіади з Токіо. Плануються ексклюзивні прямі включення зі спортсменами, тренерами, офіційними представниками Олімпійської збірної з Токіо. Також буде багато активностей від ДЮСШ міста та організовані розважальні зони: віртуальної реальності та кіберспорту, скелелазання, куточок японської культури (мова, орігамі, чайна церемонія), фотовиставка #LvivOlympicHope, конкурси та розіграші.

«Ми не використовуємо кошти з міського бюджету. Багато спонсорських коштів для створення цієї зони. Тому вхід безкоштовний. Багато буде фанових речей, активностей, спортивних змагань. Особливо дітям буде дуже корисно. Після цього ми отримаємо в вересні багато дітей, бажаючих займатися певними видами спорту», – розповідає начальник управління спорту ЛМР Антон Нікулін.

За його словами, це буде 220 год онлайн трансляції змагань з Токіо.

«Ми отримали від телеканалу «UA:перший» і Олімпійського комітету дозвіл на офіційну трансляцію», – додав Антон Нікулін.

Фанзона працюватиме щодня з 10:00 до 17:00 год, з 23 липня по 8 серпня.

Нагадаємо, Олімпійські Ігри в Токіо пройдуть з 23 липня по 8 серпня. Через пандемію Covid-19 їх відклали на рік. Загалом в Іграх ХХХІІ Олімпіади в Токіо-2020 Україну представлятимуть 158 олімпійців у 25 видах спорту (30-ти дисциплінах). Серед них є восьмеро представників Львівщини.

Анна Чистякова

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!