Понад 100 голосів. У Львові показали унікальний аудіофільм із 3D-звуком «Біблія – книга життя»

1747 0
Фільм із 3D-звуком озвучили понад 100 голосів українських акторів та волонтерів.
Фото: Дар

Фото: Дар'я Кучер

Перший український аудіофільм з 3D-звуком «Біблія – книга життя» презентували у Львові. Унікальний проєкт реалізували спеціально до 30-ї річниці Незалежності України за підтримки Українського культурного фонду. Напередодні свята прем’єру представили львів’янам у Планеті кіно.

Унікальність проєкту в тому, що це перша спроба українських творців записати аудіофільм на тексти Святого Письма, ще й із 3D звуком. Роботи тривали упродовж 10 місяців. Крім того, аудіофільм це жанр, який відрізняється від аудіокниги тим, що в ньому використали звуки давніх українських інструментів і звуки української природи і все це представлено в сучасному панорамному саунд-дизайні.

«Ми будемо презентувати аудіофільм всім українцям в мобільній аплікації, на якій ви зможете почути кожну книгу і ознайомитися з цим цікавим форматом 3D-звуку. До речі, його можна буде почути не тільки у кінозалі. Ми створюємо аудіофільм спеціально для прослуховування в навушниках, тому ви зможете пережити всі нюанси звуку, простору і часу», – анонсує продюсер аудіофільму Володимир Ольшанський.

У загальному доступі аудіофільм «Біблія – Книга Життя» з’явиться у кінці вересня в мобільному додатку Audiostories у App Store та Google Play. 

На презентації у Львові актори розповіли Tvoemisto.tv про те, що було найскладнішим і найцікавішим під час запису та створення аудіофільм.

Фото Дар'ї Кучер, відео Володимира Барчука

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!