У Львові презентують книгу писанкарки Ганни Косів

2062 0
Презентація відбудеться 22 грудня в Українському католицькому університеті.
фото: духовна велич львова

фото: духовна велич львова

У Львові презентують книгу свідчень української писанкарки Ганни Косів під назвою «Хочу ходити з Богом». Про це повідомляє Духовна велич Львова.

Книга присвячена духовним пошукам авторки та витривалістю у шляху віри. Презентація відбудеться 22 грудня, о 15:00, в Українському католицькому університеті, в аудиторії №13 на цокольному поверсі Храму св. Софії Премудрості Божої.

Нагадаємо, що Ганна Косів померла через онкозахворювання, з якою боролася кілька років, 27 травня цього року. Їй було 43 роки. Вона мала оригінальний підхід до традиційної писанки. Здебільшого, в її роботах простежуються трипільські мотиви. Писанки Ганни Косів зберігають у музеї писанок при монастирі сестер-студиток на вул. Вічевій. Також писанкарка випускала книги про трипільську писанку.

Попри хвороби Ганна Косів перекладала, працювала доцентом на кафедрі перекладознавства і контрастивної лінгвістики ім. Григорія Кочура в ЛНУ ім. Івана Франка. Перекладів було багато: від папських документів про шлюб та сім’ю до різних установчих документів спільноти «Віри і Світло». Вона була активною членкинею спільнот «Віри і світло», «Лярш», в яких допомагають людям з особливими потребами. Перекладала також твори Жана Ваньє, Дитриха фон Гільдебранда, Клайва Льюїса.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!