У Львові презентують книгу Владики Йосифа Міляна

1472 0
Книга показує владику як монаха, єпископа, патріота України, душпастиря молоді та мігрантів.
Фото: zhyve.tv

Фото: zhyve.tv

У суботу, 15 травня, у Львові відбудеться презентація книги Владики Йосифа Міляна, Єпископа-помічника Київської Архиєпархії УГКЦ «З нами Бог». Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив єромонах Юстин Бойко, Синкел Львівської Архиєпархії УГКЦ у справах монашества.

Читайте також: У Львові відкрили виставку реліквій, які носили ще у княжі часи. Фото, відео

Презентація книги проходитиме у Музеї Митрополита Андрея Шептицького (вул. Кривоноса, 1). Початок о 12.00 год.

Довідково

Книга Владики Йосифа Міляна «З нами Бог» вийшла друком у березні цього року. У книзі є доповіді, промови, пастирські послання та інтерв’ю Єпископа-помічника Київської Архиєпархії, Преосвященного Владики Йосиф Міляна. Книга показує владику як монаха, єпископа, патріота України, душпастиря молоді та мігрантів. Також тут є публікації на тему монашества та священства Владики Йосифа, його праці з молоддю, громадянської позиції, душпастирської праці з мігрантами та будівничого Патріаршого собору воскресіння Христового УГКЦ у Києві. Читач матиме нагоду ознайомитись із архиєрейським листом Владики до отців і братів Студійського Уставу, а також з подячним словом з нагоди його хіротонії. Над видавництвом книги та її упорядкуванням працювали; о. Юстин Бойко, студит, о. Андрій Гах, о. Роман Ільницький, Анна Ященко, Ольга Хворостовська, Олена Гижа, Юлія Гаєвська.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!