Львів'ян запрошують на благодійний концерт італійських композиторів

2459 0
У неділю, 3 липня, в арт-кав'ярні «Квартира 35»,що на вулиці Вірменська 35, відбудеться благодійний концерт за участі італійських композиторів Альфонсо Олівера та Андреа Пінто.
фото: alfonsooliver.it

фото: alfonsooliver.it

Усі отримані кошти будуть використані на благодійність. Початок о 17:00. Вхід 30 грн.

Альфонсо Олівер — італійський композитор, співак та автор текстів. Один з його синглів — «UNIVERSO SIAMO NOI» (у перекладі “всесвіт це ми”) знаходився впродовж трьох місяців в топі «100 кращих пісень на радіо». Тоді ж Альфонсо здобув звання найпопулярнішого співака Італії у рейтингу Alternative Pop. Після чого Альфонсо Олівер відправився у свій перший справжній офіційний тур  — «TUTTA COLPA DELL'UNIVERSO TOUR». Згодом дебютував в Імолі на міжнародному іподромі Енцо і Діно Феррарі. Цей концерт транслювали у прямому ефірі на телеканалі RAI.IT, який нарахував більш ніж 400.000 слухачів.

Андреа Пінто — італійський співак, композитор та автор текстів. Грає на акустичній, електро-, ритм-, соло- та басгітарі. Записав три альбоми: «Magna Itinera», «Romantika Underground» і «Sospiri e Immagini» (останній продюсувався його ж властим незалежним італійським лейблом «Green Production»). Проекти Андреа Пінто поєднують музику та поетичну філософію. Грає альтернативний рок та балади, поширює ідею інді-філософії. Музикант завжди прагне створити таку атмосферу, всередині якої було б приємно перебувати.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!