Земельну ділянку на Личаківській, де знесли незаконну будівлю, продадуть

2631 0
Наразі експерти оцінюють ділянку та визначають її вартість.
Фото: Юрій Сколоздра / Facebook

Фото: Юрій Сколоздра / Facebook

У Львові продадуть земельну ділянку на вулиці Личаківській, 259, на якій нещодавно демонтували незаконну багатоповерхівку. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник Личаківського відділу державної виконавчої служби управління юстиції Львова Ігор Шургот.

Читайте також: Де у Львові не радять купувати житло. Мапа незаконних забудов

Право власності на землю від боржника, що зводив будинок, має перейти до нового власника, якого визначать через електронні торги. 

«Земельна ділянка належить боржнику-забудовнику – фірмі "Лідер-Моноліт". Наразі її арештували, описали та оцінюють. Експерт має надати державному виконавцю результати дослідження, звіт про вартість земельної ділянки. І вже тоді, з витримкою процесуальних норм (орієнтовно за місяць-два), ділянку виставлять на інтернет-аукціоні», – каже він.

Читайте також: Як перевірити забудовника

Інтернет-аукціон проведуть сайті СЕТАМ (система електронних торгів арештованим майном – ред.). Придбати ділянку зможе будь-хто.

Нагадаємо, що 18 грудня минулого року Восьмий апеляційний адміністративний суд ухвалив рішення про знесення багатоповерхівки на Личаківській, 259 через її аварійність та відсутність дозвільних документів. Демонтаж почали наприкінці березня. Її повністю знесли наприкінці квітня. Для цього міська рада виділила для міської ДАБІ з бюджету 2,8 млн гривень.

Ольга Коваль



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!