У Львові вручать відзнаку «Ангел добра» і дипломи благодійникам

1178 0
Tvoemisto.tv транслюватиме церемонію нагородження онлайн 10 червня о 17.00 год.
Фото: Громадський простір

Фото: Громадський простір

У Львові відбудеться церемонія нагородження переможців регіонального конкурсу «Благодійна Львівщина 2020». Захід пройде у приміщенні «Центру ділового партнерства» на вулиці Шпитальній, 9 10 червня о 17:00 год. Tvoemisto.tv транслюватиме подію онлайн на Фейсбук-сторінці Тvoemisto.tv та на нашому Ютуб-каналі.

Конкурс проводять у межах традиційного Національного конкурсу «Благодійна Україна», який запровадила ще у 2012 році Асоціація благодійників України. 

Цього року відзнаку «Ангел добра» та дипломи лауреатів і переможців у Конкурсі вручать у 5 номінаціях.

Читайте також: У Львові кличуть на фестиваль до Тартаківського палацу 

«Благодійна Україна» – конкурс, який організовують з метою розвитку соціально-орієнтованого благодійництва в Україні, щоб покращити комунікацію між благодійниками і тими, хто отримує від них допомогу.

Організатори конкурсу від 2012 року зорієнтовані на популяризацію благодійництва, меценатства й волонтерства у нашій країні. Кращих благодійників та їх організації визначають щороку, нагороджуючи їх дипломами і відзнаками. Конкурс має на меті розширювати коло благодійників.  

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!