У Львові призупинять самовільне будівництво біля нічного клубу Odeon

2330 0
У міськраді кажуть, що погоджень на нове будівництво не видавали.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові вирішили демонтувати фундамент під забудову біля нічого клубу Odeon, що на Науковій, 7. Таке рішення сьогодні, 20 липня, ухвалив виконком ЛМР.

«Ще у травні 2020 року відділ самоврядного контролю там проводив обстеження, зафіксували фактичне захоплення земельної ділянки, що згідно з кадастровими даними і за документами є міською. Тоді почались спроби облаштувати балку, робити фундамент. Тоді це все було зафіксовано, скеровано документи у правоохоронні органи. Я так розумію, що там вони безуспішно розглядаються», – розповів заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач.

У суботу, 18 липня, там роботи відновили: на місце приїхав бетонозмішувач, почали заливати фундамент.

«Цієї ж суботи, зусиллями районної адміністрації, була спроба це все привести до попереднього стану, але представник власника фізично став перед трактором і заборонив», – додав посадовець.

Нагадаємо, 27 листопада 2016 року в розважальному закладі «МІ100» на Науковій, 7 трапилась пожежа. Тоді до лікарів звернулися 22 людей. Тієї ночі у клубі влаштували вогняне шоу, що і називають попередньою причиною займання.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!