У Львові ремонтують частину вулиці Тернопільської. Чи перекриватимуть рух

3269 0
На вулиці Тернопільській розпочали капітальний ремонт дорожнього покриття і тротуарів.

З 21 серпня на ділянці вулиці Тернопільської – від вул. Угорської до АГК № 8, триває капітальний ремонт дороги та тротуарів. Роботи виконує ТзОВ «ЗахідНеоБуд», передає прес-служба ЛМР.

Згідно з проектом, на вулиці облаштують дорожнє покриття з плитки ФЕМ, вроведуть ремонт хідників, які також замостять плиткою ФЕМ, та встановлять новий бордюрний камінь.

Загальна площа ремонту становить 2535 м2, з них 1967 м2 – це площа ремонту дорожнього покриття, решта – площа тротуарів і паркувальної зони. Під час ремонту комунікації  не мінятимуть. Як уточнили Tvoemisto.tv у прес-службі ЛМР, на час ремонту рух по дорозі не обмежуватимуть, але можливі ситуативні перекриття.

Читайте також: Чому зупинили ремонт вулиці Замарстинівської

Вартість робіт становить 2 млн 480 тис. гривень. Підрядником є ТзОВ «ЗахідНеоБуд», яка стала переможцем тендеру, оголошеного 9 липня цього року. Раніше в Сихівській РА планували розпочати ремонт ще у квітні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!