У Львові почали приймати документи на пільгові картки LeoCard

5703 0
Наразі документи можна подати онлайн через кабінет мешканця або через ЦНАП.
Ілюстративне Фото з відкритих джерел

Ілюстративне Фото з відкритих джерел

Цього тижня розпочали приймати документи для пільгової транспортної картки у тих, хто має право на безкоштовний проїзд, але поки що не йдеться про школярів та студентів. Про це повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий.

Читайте також: Коли у Львові відкриють Центр обслуговування пасажирів

Мешканці можуть оформити пільгові картки, записатись в електронну чергу в один із територіальних підрозділів ЦНАП або подати документи онлайн через особистий кабінет мешканця.

Документи, які необхідно подати на отримання пільгового електронного квитка:

1. Заява на видачу пільгової транспортної карти та згода на обробку персональних даних (заповнюється у відділенні ЦНАП);

2. Паспорт громадянина України (або ID-картку з довідкою форми 13);

3. Документ про присвоєння ідентифікаційного номера (ІПН);

4. Посвідчення, що дає право на пільговий проїзд;

5. Фотографія розміром 3*4

Видавати картки почнуть наступного року.

Зазначимо, що Центр обслуговування пасажирів на вулиці Горбачевського,10 де також мають приймати документи на  досі не відкрили, там все ще триває ремонт.

У громадському транспорті Львова мають встановити понад три тисячі валідаторів для розрахунку за проїзд електронним квитком. Початок тестування системи планують на кінець березня – початок квітня наступного року.

Читайте також: У громадському транспорті Львова встановлять понад 3 тисячі валідаторів. Як вони виглядатимуть

Нагадаємо, що весною у Львові планують розпочати тестування електронного квитка для розрахунку за проїзд у громадському транспорті міста. Компанія SoftServe готуватиме веб-портал, інтернет-магазин, мобільні додатки, обладнання для кол-центру, програмування і встановлюватиме обладнання у транспорті. Валідатори виготовлятиме та встановлюватиме чеська компанія Mikroelektronika, яка, зокрема, встановлювала їх у Вінниці. Вартість проєкту становить 11,6 млн євро. Його кредитує Європейський банк реконструкції та розвитку.

На всій території Львівської ОТГ діятиме єдиний тариф на електронний квиток у громадському транспорті. Разовий квиток коштуватиме орієнтовно 10-15 грн, місячний абонемент із безлімітною кількістю поїздок – від 300 до 500 грн. 

 

 

 

 

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!