У Львові розробляють проєкт оновленої території лікарні швидкої допомоги. Візуалізація

4361 0
Проєкт на замовлення лікарні розробляє ЛКП «Інститут просторового розвитку».
візуалізація інституту просторового розвитку

візуалізація інституту просторового розвитку

У Львові розробляють проєкт оновленої території клінічної лікарні швидкої медичної допомоги. Так, за словами головного лікаря Олега Самчука, там хочуть зробити зону відпочинку, де пацієнти могли б відволіктися від лікувального процесу.

«Уже кілька місяців ми робимо капітальні ремонти відділень, міняємо вікна та двері, ремонтуємо палати... Невід'ємна частина цього процесу - облаштування території навколо лікарні. Ми бачимо її справжньою зоною відпочинку, місцем, де наші пацієнти зможуть відволіктися від лікувального процесу та відновлювати емоційне здоров'я. Бо це, як відомо, запорука і швидшого фізичного одужання», – йдеться в дописі лікаря на Фейсбуку.

Проєкт на замовлення лікарні швидкої допомоги розробляє ЛКП «Інститут просторового розвитку». 

Львів'ян та жителів області просять упродовж найближчих двох тижнів писати свої ідеї, те, чого бракує і що хотіли би бачити на території лікарні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!