У Львові розшукують чоловіка, який втік з лікарні

4796 0
Про зникнення чоловіка поліції повідомила його дружина.
Фото: Galnet

Фото: Galnet

Сьогодні, 16 вересня з лікарні швидкої допомоги, що на вул. Миколайчука, 9, втік пацієнт. Чоловік вийшов з медзакладу о 5 год ранку. До пошуку залучили волонтерів та поліцейських.

Як повідомляють у Пошуково-рятувальній волонтерській асоціації SARVA, зниклий Богдан Боршовський потребує медичної допомоги. Наразі місце його перебування – невідоме.

У поліції Львівщини повідомили Tvoemisto.tv, що із заявою про зникнення чоловіка вранці 16 вересня звернулася його дружина.

Водночас у лікарні швидкої допомоги поки не можуть сказати, на що хворіє зниклий чоловік та як давно він у них перебував. Додають, що такі випадки, коли пацієнт пішов з лікарні за власним бажанням, траплялися й раніше.

Прикмети розшукуваного: зріст 160 см, середньої тілобудови. Був одягнений у чорні штани й тапки. Якщо комусь відома інформація про його місце знаходження, у поліції просять повідомляти за номером 102 або 0-800-310-911.

Юлія Осим



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!