У Львові шукають акторів для зйомок у кіно

14442 0
Для зйомок у короткометражному фільмі під робочою назвою "Ровер" у Львові шукають акторів. Потрібні молоді хлопці та дівчата, чоловіки віком від 30 років та літня жінка. Поки що проводять інтернет-кастинг, зйомки планують розпочати у вересні.
Фото: dezaign.co.za

Фото: dezaign.co.za

"Наразі проводимо попередній кастинг в Інтернеті. Учасники заповнюють он-лайн заявки. Ми переглядаємо та кращих запрошуємо на очний кастинг. Плануємо провести його у вівторок, 19 серпня, та розпочати репетиції", – розповіла tvoemisto.tv виконавчий директор формації Wiz-Art Ольга Райтер.

Згідно із сюжетом майбутнього фільму – дівчина їде на велосипеді на свою першу в житті співбесіду, але трапляється дорожній інцидент, що змінить її плани на майбутнє.

Роботи над зйомками фільму планують розпочати у вересні. Організатори запевняють, що акторський досвід не обов'язковий, головне – бажання вчитись та бути готовим до довготривалих репетицій.

Для ролей потрібні:

- молода дівчина віком 20-25 років на роль велоактивістки;
- дорослий чоловік віком 30+, який має вміти водити автомобіль, на роль директора холдингу нерухомості;
- молоді хлопці та дівчата (масовка), які вміють їздити на велосипедах;
- літня жінка;
- чоловіки віком 30-50 років (масовка).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!