У Львові шукають двох братів для зйомки в короткометражці. Як податися?

2153 0
У жовтні 2015 року відбудуться зйомки короткометражного фільму Катерини Горностай «Згущівка». Режисерка шукає акторів на головні ролі.
Фото: telekritika.ua, facebook.com, wiz-art.ua

Фото: telekritika.ua, facebook.com, wiz-art.ua

Запрошуються рідні брати: молодший брат віком 7-11 років, а старший 14-16 років. Юнаки мають бути артистичними і спілкуватися у побуті українською мовою. Фільм «Згущівка» Катерини Горностай – одна з трьох переможців конкурсу кінопроектів від мистецької формації Wiz-Art, який відбувся за підтримки міжнародного фонду «Відродження».

Читайте також: У Львові визначили переможців конкурсу кінопроектів

Для того, щоб зареєструватися на кастинг, слід надіслати лист на email [email protected], де вказати ім'я, прізвище, вік, місто (селище, село) постійного проживання, мова, якою користуєтесь у побуті, а також додати свої фото.

Кастинг відбудеться у Львові 11 вересня о 18:00 за адресою вул. Коперника 17, Палац Мистецтв, оф. 222. Також кастинг відбудеться у Києві 14 вересня у Києво-Могилянській Академії.

Деталі за телефоном: (093) 510 64 83

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!