У Львові шукають директорів для дев’яти шкіл

1803 0
До кінця року міське управління освіти оголосить ще 35 вакансій.
Photo by Ivan Aleksic on Unsplash

Photo by Ivan Aleksic on Unsplash

У Львові оголосили конкурси на директорів для дев’яти місцевих шкіл. До кінця року міське управління освіти оголосить ще 35 вакансій.

«Ви вже чули, що з вересня директори шкіл отримуватимуть 1 тисячу доларів заробітної плати. Людина, яка відповідає за освіту сотень дітей, має отримувати гідну компенсацію і не думати про те, де взяти гроші для забезпечення себе та своєї сім’ї. Але не менш важливим також є професійність та фаховість керівника освітнього закладу», – повідомив міський голова Андрій Садовий у себе на Фейсбуку.

Читайте також: Як російськомовні школи переходитимуть на українську. Роз’яснення МОН

Як уточнили у міськраді, зараз шукають директорів для таких закладів освіти, як: школа №34, №36, №40, №49, №73, №95, «Один, два, три», «Первоцвіт» та ліцей «Галицький».

Інформацію про конкурс на заміщення посад директорів шкіл можна знайти за посиланням.

Нагадаємо, що з вересня директорам львівських шкіл підвищать зарплати із 10-15 до 27 тисяч гривень. Для цього на підвищення зарплат у бюджеті із вересня закладуть 15 млн грн, а на наступний рік – 45 млн гривень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!