У Львові шукають спонсорів, аби відновити баскетбольний майданчик у Стрийському парку

1946 0
Якщо не вдасться залучити спонсорів, то активісти будуть оголошувати спільнокошт.
Фото зі сторінки Павла Бачинського

Фото зі сторінки Павла Бачинського

У Львові шукають спонсорів аби відновити занедбаний баскетбольний майданчик у Стрийському парку. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав львів’янин Павло Бачинський.

«Потрібно знайти щонайменше чотири компанії-спонсорів, які готові оплатити по 25 тисяч грн кожна за роботи підрядників. Кожна з компаній-спонсорів отримає можливість забрендувати  баскетбольний щит своїм логотипом та дизайном», – пише активіст.

Йдеться про демонтаж старих аварійних конструкцій, придбання й монтажу нових стійок, щитів, амортизаційних кілець, ремонт покриття. Також потрібні гроші на огорожу та благоустрій майданчика.

Відновлювати занедбаний баскетбольний майданчик у Стрийському парку взялись небайдужі львів’яни, вони згуртувались після публікації допису про це місце на Фейсбук сторінці «Гарячої лінії міста».

Якщо ідея із залученням щонайменше чотирьох основних спонсорів не спрацює, то активісти будуть оголошувати збір коштів, спільнокошт.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!