У Львові почали перевіряти роботу літніх майданчиків

3405 0
Сьогодні з обіду спеціальні моніторингові групи будуть перевіряти роботу літніх майданчиків та терас.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Групи перевірятимуть роботу літніх майданчиків та терас щодо дотримання карантинних вимог у роботі, а також дотримання паспортів літніх майданчиків в частині дотримання дозволеної площі, місця розташування. Про це повідомили у ЛМР.

Читайте також: У Львові розробили правила для роботи літніх майданчиків. Якщо будуть порушення – їх закриють

«З 14 год перша така робоча група почне працювати у Галицькому районі, адже тут найбільше літніх терас та майданчиків. Також такі групи запрацюють і в інших районах міста. Рейди будуть проводитись на предмет дотримання карантинних вимог роботи, а також паспортів майданчиків щодо розташування, площі тощо.

Якщо будуть порушення, ми їх будемо фіксувати і будемо давати попередження, а опісля – прийматимемо рішення щодо міри покарання»,  – розповіла заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Зазначимо, що львів'яни почали скаржитися на гарячу лінію міста щодо монтажу деяких літніх майданчиків, які відновили роботу. Зокрема, вони просять міських чиновників перевірити, чи заклади залишили достатньо площі для пішоходів.

Читайте також: Як виходитимуть із карантину офіси, стоматології та магазини. Рекомендації МОЗ

Нагадаємо, міська комісія ТЕБ і НС дозволила з понеділка, 11 травня, роботу літніх майданчиків при кафе та ресторанах, однак з дотриманням відповідних правил. У випадку недотримання правил та вимог в умовах карантину, заклади закриватимуть.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!