У Львові стартує фестиваль короткометражок Wiz-Art. Події першого дня

1669 0
4 серпня відкривається щорічний міжнародний фестиваль короткометражних фільмів Wiz-Art. Фестиваль пропонує відвідувачам кінопокази, дискусії, вечірки тощо. Tvoemisto.tv пропонує ознайомитися з програмою першого дня фестивалю.
фото: vk.com

фото: vk.com

Фестиваль відкриється музичною та відеоімпровізацією у Львівській філармонії. З 19:00 тут лунатиме експериментальний/електронний/ембієнт проект музиканта і звукового дизайнера Михайла Балога.

Вечір продовжить кінопрограма у Львівському палаці мистецтв, яка триватиме 69 хвилин:

СИМВОЛІЧНІ ЗАГРОЗИ 15’ Лютц Хенке, Міша Ляйнкоф, Матіас Вермке 2015

Вночі 22 липня 2014 року Матіас Вермке та Міша Ляйнко поставили два білі американські прапори на Бруклінському мосту в Нью-Йорку. Вони спустили оригінальні прапори та склали їх у встановленому порядку.

ПЕРЕМИР’Я 11’ Валерій Пузік Україна 2015

15 лютого 2015 року – день, коли має настати перемир’я на сході України. Але достатньо опинитися в напівзруйнованому селищі Піски Донецької області в цей самий день, щоб серед його апокаліптичних ландшафтів виявити – політика давно мертва.

ПРОСТІ РЕЧІ 26’ Альваро Ангуїта Арая Чилі 2015

Пенелопа як держслужбовець реєструє акти цивільного стану і живе з мамою, хворою на Альцгеймера. Одного дня вона зустрічає Улісе, старого безхатченка, який втратив пам’ять і документи. Вона переконує його, що він її тато і вже час повертатись додому.

СЕКСІ ПРАЛЬНЯ 12’ Ізабела Плючінска Німеччина, Канада, Польща 2015

Як відродити полум’я бажання через 25 років подружнього життя? Пластилінова еротична комедія Ізабели Плючінскої зазирає у приватне життя Еліс та Генрі, пари, знудженої від рутини у свої п’ятдесят.

Читайте також: Львів'ян запрошують на музичний проект пам'яті «In Memoriam»

ДЕСЯТИМЕТРОВА ВИШКА 17’ Аксель Даніельсон, Максіміліан ван Етрик

Вишка для стрибків у басейн, висотою 10 метрів. Люди, які ніколи на не були до цього на її вершині, мають обирати між інстиктивним страхом стрибка та почуттям приниженням,  яке почуваєш повертаючись назад. Захопливе дослідження людської сутності у вразливій ситуації.

Повну програму фестивалю можна дізнатися тут.

За матеріалами офіційного сайту фестивалю.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!