У Львові стартує фестиваль короткометражок Wiz-Art. Програма, локації, вартість

1711 0
Фестиваль триватиме до неділі, 15 жовтня.
фото: wiz-art.ua

фото: wiz-art.ua

З 11 до 15 жовтня у Львові відбуватиметься 10 львівський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів Wiz-Art. Слоганом цьогорічного фестивалю є фраза «Тиорія житя», у якій організатори свідомо зробили помилку: «Теорія життя – це ніби чітка інструкція, якої ми очікуємо, щоб досягти успіху та стати щасливими. Тому абсурдизована побутовою помилкою “тиорія житя” для нас має таку гостроту та суперечливість».

Відкриють фестиваль сьогодні, 11 жовтня, на 19:00 у Львівському кіноцентрі на вулиці Володимира Великого концертом Мар’яни Клочко, кінопоказом та частуванням у холі. У перший день відвідувачам покажуть короткометражки з Франції, Німеччини, Швейцарії та України.

Читайте також: Львів’ян запрошують на День гарбуза в Шевченківський гай. Програма

У наступні дні відбудуться 18 кіносеансів, на яких будуть представлені стрічки українських та закордонних режисерів. Більшість із них відбуватимуться в Палаці мистецтв на вулиці Коперника. Крім того, під час фестивалю заплановано різні тематичні зустрічі, презентації, обговорення фільмів. На суботу о 23:00 запланована секретна вечірка, деталей якої організатори поки що не повідомляють.

Детальну програму фестивалю можна переглянути за посиланням.

Квитки на Wiz-Art можна придбати онлайн за посиланням або за адресою вул. Галицька, 1 (Communa). Для відвідувачів пропонують різні абонементи: на всі дні фестивалю – 500 грн, на відкриття з кінопоказом та вечіркою – 100 грн, на всі події обраного дня – 150 грн. Також можна придбати квитки окремо на кожен кіносеанс.

ТЕГИ: Wiz-Art

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!