У Львові суд оштрафував водія маршрутки за невидачу квитків

2645 0
Сихівський районний суд наклав на водія комунального «АТП-1» 51 грн штрафу за те, що той не дав пасажирам квитків за проїзд і не повернув решту.
Фото: gazeta.lviv.ua, postup.brama.com, lvivpost.net, pohlyad.com, varianty.net, skyscrapercity.com

Фото: gazeta.lviv.ua, postup.brama.com, lvivpost.net, pohlyad.com, varianty.net, skyscrapercity.com

Сама подія трапилася в обідню пору 12 листопада на зупинці біля ТЦ «Ашан», втім рішення суду з'явилося лише минулого тижня.

«Особа_1, працюючи водієм маршрутного автобуса ЛК «АТП-1», порушила встановлений законом порядок проведення готівкових розрахунків, а саме: не провела розрахункових операцій на повну суму послуг та не видала розрахункового документу, що зумовило невідповідність готівкових коштів на місці проведення розрахунків сумі коштів виданих квитків», – йдеться у постанові суду.

Читайте також: У Львові можуть змінти кінцеву зипунку ще однієї маршрутки

Враховуючи те, що водій визнав себе винним у порушенні, суд вирішив накласти на нього штраф у розмірі 51 гривні. Окрім цього порушник має заплатити в користь держави 243 гривні судового збору.

Джерело: zaxid.net.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!