У Львові судитимуть шахраїв, які переоформляли і продавали квартири одиноких людей

3253 0
Їм загрожує від 5 до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна.
фото: freepik

фото: freepik

Львівські прокурори висунули обвинувачення трьом учасникам злочинного угрупування, які перереєстровували нерухомість одиноких та похилого віку людей, на підставних осіб, а потім продавали її. Про це інформує пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Читайте також: У Львові затримали злочинну групу, що привласнювала квартири, поки власники були за кордоном

Троє злочинців заволоділи вісьмома об’єктами нерухомості у Львові, це здебільшого нежитлові приміщення та квартири, переважно у центральній частині Львова, на загальну суму понад 10 мільйонів гривень.

«На підставі фіктивних документів вони перереєстровували об’єкти нерухомості, які були у власності, в тому числі, одиноких людей та людей похилого віку, на підставних осіб. Об’єкти перепродавали. За такою схемою вони заволоділи 8 об’єктами нерухомості», – йдеться у повідомленні.  

Досудове розслідування, яке здійснювалося СУ ГУ НП у Львівській області, завершене. Усі учасники організованої групи знаходяться під вартою. За вчинене підозрюваним загрожує від 5 до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Читайте також: У Львові викрили шахрая, який прикидався забудовником

Нагадаємо, у Львові виявили злочинну групу, яка сприяла незаконній приватизації комунальних приміщень у центральній частині міста. Тривають слідчі дії в декількох комунальних підприємствах та державних установах. Людей, причетних до шахрайства, мають покарати, а приміщення повернути у власність громади.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!